Waldorf-alapokon nyugvó iskola Sashalmon

Iskolánk azért jött létre, hogy a gyermek szellemi, testi-lelki, akarati és szociális fejlődését harmonikus egységben megvalósító Waldorf-szellemiséget ápolja és gyakorlatba ültesse; szociálisan érzékeny, tudatos közösséget formáljon és így járuljon hozzá a társadalom fejlődéséhez.

Alapelveink:

  • Gyerekek és érdekei
  • Tisztesség és szeretet
  • Waldorf-értékek iránti elköteleződés

Jelentkezés a leendő első osztálybaAdó 1%

Támogassa alapítványunkat adója 1%-ának felajánlásával!

Adószám: 1 8 0 6 0 9 5 1 - 1 - 4 2

Rendelkező nyilatkozat letöltése

A Magnet Bank támogat

A Magnet bank által kiírt KAP-2016 pályázaton iskolánk 82.805.- Ft-ot nyert el, melyet az udvari játszóhajó megvalósítására fogunk fordítani.


Osztálytanítót keresünk

A Sashalmi Waldorf Iskola a 2017/2018-as tanév elsős osztályának osztálytanítóját keresi. Waldorf-tanár végzettséggel és gyakorlattal is rendelkező pedagógust keresünk első sorban, de nyitottak vagyunk olyan, tanítási tapasztalattal rendelkező tanítóra is, aki érdeklődik a Waldorf-pedagógia iránt és szívesen képezné magát tovább a Waldorf-úton. Támogató, segítőkész csapattal várjuk leendő kollégánkat! A pályázathoz motivációs levelet és szakmai önéletrajzot kérünk csatolni. Jelentkezni a e-mail címen lehet.


Ének-zene tanárt keresünk

A Sashalmi Waldorf Iskola 4-8. osztályainak ének-zene tanárát keresi azonnali kezdéssel. Félállású státuszt kínálunk a jelentkezőknek. Pályázni a címen lehet. A pályázati anyaghoz motivációs levelet és részletes szakmai önéletrajzot kérünk csatolni.


Fejlesztőpedagógus tanárt keresünk

A Sashalmi Waldorf Iskola fejlesztőpedagógus munkatársat keres azonnali kezdéssel. Gyógypedagógus és / vagy Extra Lesson tanár végzettségű jelöltek pályázatait a címre várjuk. A pályázati anyaghoz motivációs levelet és részletes szakmai önéletrajzot kérünk csatolni.